Om ni gör ett besök till Restaurangen ska ni inte missa följande smaker:
- Pepparrot - "Tartar" fjordlax, äpple, senap
En laxtartar på gurka, syrligt äpple och lax. Toppad med krutonger och riven pepparrot. Allt serverat i ett cocktailglas. - Krondill - "S.O.S." gös, kräftor, tomat
Gös och kräftor i en gudomlig krondillssmakande tomatsås serverad tillsammans med en västerbottenpaj. - Kapris - "Råbiff" oxrygg, betor
Råbiff med röd- och gulbeta, med kapris och sojasås. Toppad med avruga kaviar.
Johans kommentarer:
Jag måste passa på att nämna att jag också har besökt Restaurangen. Jag provade lite andra saker än Magnus och måste slå ett slag för:
- Tryffel - "Fritto Misto" sparris och citron. Det är färsk sparris som friterats och serveras med en tryffelkräm som är gudomlig. Detta serverades med Cuvée Thyra som är ett sydafrikanskt vin och som lyfte rätten till skyarna.
- Kaffe - "Semifreddo" med körsbär. Serveras fryst i en kaffekopp tillsammans med Recioto della Valpoliciella L'Ermita, ett Italienskt dessert vin.
- "Oliv" - "Osso Buco" lammfilé med mortadella. Lammfilén var väldigt tråkig och seg. Rätten som helhet rätt så intetsägande om en väldigt läckert serverad.
Restaurangen hittar du på Oxtorgsgatan 14 i Stockholm inte långt från Hötorget.
1 kommentar:
Tack för tipset, det låter jättespännande! Varför inte uppdatera inlägget med adress till Restautrangen?
Skicka en kommentar