Datum: 12 mars 2004
Middag Nr: 28
Tema: Vietnam
Kockar: Johan & Peter
Plats: Peter
Squidsalad (bläckfisksallad med mynta och ingefära)
Källa: Tasteline
Dryck: De Bortoli Semillon Chardonnay (Australien, 16446)
Vietnamesiska rullar med Dipsås från Hanoi
Källa: Kärlek, oliver och timjan (bok)
Dryck: De Bortoli Semillon Chardonnay (Australien, 16446)
Vietnamesiska pilgrimsspett med Dipsås från Hanoi
Källa: Kärlek, oliver och timjan (bok)
Dryck: Aresti Reserve Chardonnay (Chile, 6237)
Litchi- och sherryfylld vattenmellon
Källa: Frukt, en passion (bok)
Dryck: Dry Sack (Sherry, halvtorr, Spanien, 8209)
fredag, mars 12, 2004
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar